Ne demek?

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği yardımıyla, küldöken ve mert müşterilerimiz tarafından yeğleme edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını değmeslektirenlerin yeğleme ettiği akrilik kapaklarımızın:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da arızasız ve siyah renklerde yeğleme ettik. Zir aşhane dolaplarımızda:

Har renk tonları rahatlığı söz gelişi paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir uyum sağlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon peyda etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek kafalığı kullandığınız yataklar için pembe detaylı nevresim kümeı seçerek odanın tartılı ve har görünmesini esenlayabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle hoş bir üslup oluşturan parafin rengi pıtrak kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sayesinde kullanıcıların her hamle sessiz ve davetkar oluyor.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun goldfix çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını esenlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sayesinde dışarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Tabii bunun yanı sıra antrasit duvar boyas nötr bir renk seçerek elan sakin bir hayat alanı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayan renk antrasit gri dekorasyon seçeneğine siz hüküm verin!

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve güven hissini pekâlâştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar için tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler tercih edilir.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi bayağı sağlıklı bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page