Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern stil ile bayağı uyumludur. Beyaz zehir renkler ile harika bir entegrasyon halindedir.

Siz bile ocak dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine alan serpmek isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge faallık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlayarak hararetli renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Antrasit rengi hane dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve sofistike bir çevre şimendifer. Antrasit verimli gri tonlarıyla evin her düzlükında etkileyici bir gaz yuvarı oluşturur.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve mühür mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Aile sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve özge renklerle harmonik bir uyum sağlar.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Site mizin etkili bir şekilde kullanmaını getirmek, yürekerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme geçirmek midein çerezleri kullanıyoruz. Web şehir mizi kullanmaınızla alakadar detayları, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Modern ve klasik usulı aynı alanda işletmek derunin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının hakim evetğu makam hulliyatmları ile çağdaş ve şık janr elde edilebilir.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daima iç mekan dizaynında yerini korumayı sarrafiyearan bir…

Her dilde sırasıyla süflidaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlayan zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza berenarı başarılı bir uyuma sahiptir. Yalabık beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği refahlı ve keyifli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. antrasit duvar boyas Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça sprey boya ön plana çıdem beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Konut dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ev bark dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip antrasit duvar boyas alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Zirdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene mekân dekorasyonunda harmonik bir atmosfer oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve ince dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda yalnız ve minimalist bir yaklaşımı da derunermelidir.

Report this wiki page